2431074440 3ο χλμ Τρικάλων Καρδίτσας, Τρίκαλα metaforiki_plisiotis@hotmail.com

Μεταφορική Πλησιώτης ΟΕ

Μεταφορές - Μετακομίσεις - Αποθηκεύσεις - Τρίκαλα Θεσσαλία


Η Μεταφορική Εταιρεία Πλησιώτης είναι μια αξιόπιστη και επαγγελματική εταιρεία με εμπειρία 25 ετών, που βρίσκεται στον 3ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας. Η εταιρεία ασχολείται με τις μεταφορές, τις μετακομίσεις και τις αποθηκεύσεις, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες τους. Η Μεταφορική Εταιρεία Πλησιώτης διαθέτει μια μεγάλη γκάμα οχημάτων, από μικρά αυτοκίνητα μέχρι μεγάλα φορτηγά, για να μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες της στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση που μπορεί να προκύψει κατά τη διάρκεια της μεταφοράς ή της μετακόμισης.

Η Μεταφορική Εταιρεία Πλησιώτης προσφέρει επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης σε ασφαλή χώρους, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αποθηκεύσουν τα αντικείμενά τους με ασφάλεια.

 

 

Μεταφορές - Μετακομίσεις

Μεταφορές - Μετακομίσεις

Η εταιρεία Πλησιώτης διαθέτει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο στόλο οχημάτων, οι οποία καλύπτουν κάθε ανάγκη μεταφοράς, από μικρά πακέτα έως και μεγάλα φορτία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μεταφορές - Μετακομίσεις

Μεταφορές - Μετακομίσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών μεταφορών, που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της μετακόμισης σας, θα βρείτε το πακέτο υπηρεσιών που ταιριάζει στις ανάγκες σας και στον προϋπολογισμό σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αποθηκεύσεις

Αποθηκεύσεις

Η εταιρεία αναλαμβάνει αποθηκεύσεις προϊόντων και προσωπικών αντικειμένων σε εξειδικευμένους χώρους αποθήκευσης με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας, ώστε να εξασφαλίζεται η ασφάλεια των εμπορευμάτων των πελατών της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ