2431074440 3ο χλμ Τρικάλων Καρδίτσας, Τρίκαλα metaforiki_plisiotis@hotmail.com
hero image


Μεταφορική Πλησιώτης
Μεταφορές - Μετακομίσεις - Αποθηκεύσεις - Τρίκαλα Θεσσαλία 

Η Μεταφορική Εταιρεία Πλησιώτης είναι μια αξιόπιστη και επαγγελματική εταιρεία με εμπειρία 25 ετών, που βρίσκεται στον 3ο χλμ Τρικάλων - Καρδίτσας. Η εταιρεία ασχολείται με τις μεταφορές, τις μετακομίσεις και τις αποθηκεύσεις, προσφέροντας στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις για τις ανάγκες τους.

Η Μεταφορική εταιρεία Πλησιώτης είναι μια από τις πιο αξιόπιστες και επαγγελματικές μεταφορικές εταιρείες που λειτουργούν στην περιοχή των Τρικάλων. Με πολυετή εμπειρία στον χώρο των μεταφορών, η Εταιρεία Πλησιώτης έχει καταφέρει να κατακτήσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να γίνει αναγνωρίσιμη σε ολόκληρη την περιοχή.

Η εταιρεία προσφέρει πλήρη γκάμα υπηρεσιών μεταφοράς, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών φορτηγών, εμπορευματοκιβωτίων και προϊόντων που απαιτούν ειδικές συνθήκες μεταφοράς. Η εταιρεία διαθέτει μια σύγχρονη στόλο μεταφορικών οχημάτων, τα οποία πληρούν όλα τα πρότυπα ασφαλείας και περιβαλλοντικής προστασίας.

Η Μεταφορική Εταιρεία Πλησιώτης προσφέρει επίσης υπηρεσίες αποθήκευσης σε ασφαλή χώρους, ώστε οι πελάτες να μπορούν να αποθηκεύσουν τα αντικείμενά τους με ασφάλεια.